Fest igår

Fest blev det igår, club hjulius hade en liten fest med live-band. Men (ung) som man är så orkar man inte många timmar. Efter 3 timmar gav både huvud och kropp upp och ville åka hem. Dotter med sambo var chaufför för mig och min galna tant-kompis. De körde in oss "tanter" till festen och kom sen och hämtade oss när både jag och min kompis insåg att vi helt plötsligt inte var 25 år längre, suck. Det är nackdelen med att gå på fest när hjärnan är runt 25 år och kroppen närmare sig 50 med stormsteg. Så hemma var jag runt midnatt och satt och tittade på tokiga youtube-klipp med dotter och sambo. Sen åkte de små liven hem och jag dök ner i sängen. Senare på natten så la magen av helt, så lite öm i magen och ganska seg i kroppen ska jag nu försöka ge mig iväg för att rösta i Eu-valet. Efter det ska jag se om jag inte kan gå ut i trädgården för att leka lite med min nya gräsklippare.
 
Bye

Gräsklipparinköp

Igår efter jobbet ca 17:00 blev det en tur till Kalmar. Förklaringen till denna resa är lätt att sammanfatta, sista gången jag klippte gräsmattan, vilket var i tisdags, så la självklart drivkraften till hjulen av. Så jag kämpade mig igenom den stora gräsmattan och sen var jag helt slut. Blodsmak i munnen och hjärtat slog säkert ca 300 slag i minuten. Jag bestämde mig då att jag inte skulle lämna in den (igen) på Wirséns utan investera i en ny. Så därav Kalmar igår. Det finns otaliga mängder gräsklippare att välja mellan, men jag var ute efter en självgående med multiclip för ett bra pris. Så efter genomgång av Jula, Bauhaus samt nätet dagarna innan, så visade sig att Maxi i Oskarshamn hade precis en sån jag ville ha. Det blev en stiga med multiclip, självgående, 50 cm klippbredd, för en ringa summa av 2 999 kr + 10% rabatt på det, så bättre än så kunde det inte bli för mig. Ibland har man bara turen på sin sida, härligt. Så här kommer bilder på den nya maskinen. Håll tillgodo.
 
Bye
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Väcka de sovande.......det är inte lätt

Japp, det är precis vad jag gjort nu. Är hemkommen efter en tur till stan redan kl 05:00. Skulle vara lite snäll och ringer min son som en extra backup till hans väckarklocka, men det var ingen som svarade. Så jag hoppade in i bilen och kör till stan för att ringa på dörren. Så efter ca 10 tfn-ringningar (ungefär så många hann jag ringa på ca 1 mil) och 4 dörringningar samt knackningar på dörren så vaknar den berömda sonen. Det visade sig att han ofrivilligt hade fått vara vaken en ganska stor del av natten så självklart så var han trött det lilla livet. Men inga sura miner utan ett tacksamt leende fick jag samt ett hjärtligt tack för hjälpen, det känns skönt i en mammas hjärta. Han kom i tid till jobbet och kompisen var glad att han slapp och gå till jobbet. Så alla nöjda och glada, det är ju huvudsaken en sån här solig, fågelkvittrande morgon. 
 
Nu sitter jag här och kaffebryggaren puttrar i köket, skön känsla. Har planerat att vara lite i trädgården så här på mogonkvisten och lägga ut lite täckbark i mina land. Jag själv jobbar efm idag och då är det skönt att få en fm med lugn och ro i min lilla trädgård.
 
Bye

Regnbågen x 2

Det är första gången jag sett 2 regnbågar och fick med det på bild asssssuuuuuumm.
 
Bye
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taket på verandan.

Små steg framåt- så kan jag summera rivning av veranda med tak. Veranda-taket är det nu bara takbjälkar och stolparna kvar. Takplattor, läkt och brädor är nerplockat och lampans sladd är urkopplad, så nu återstår det bara att plocka ner det sista. Lite bilder kanske förklarar mer än ord.
 
Bye
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gladledsen till den mildaste grad....

I torsdagskväll ringer min kära dotter och förmedlar helt abrupt - "mamma, jag har förlovat mig". Svaret blev ungefär så här - "men, va, hur, när, men gud, näe, åh jisses, uh". Andra svaret blev - "åhhh, men gud vad gulligt, vad lycklig jag blir, älskade barn, min lilla flicka det var ju bara för ett par veckor sen du sprang här hemma och lekte med dina osynliga hästar. Sen kommer glädjetårar och dotter frågar förvånat "men mamma, gråter du?". "ja, men jag är inte ledsen jag är bara så glad och lycklig, jag tycker ni är sååå gulliga, snyft". Känslostormen inne i kroppen var hyper-maxad och känslorna svallade över på alla breddgrader. Hur kan man bli så lycklig och glad så att tårarna sprutar åt alla håll? Tydligen så kan jag det, jag skyller på att ju äldre jag blir desto känslosammare har jag blivit. Jag ser på något konstigt vis bilder i huvudet på tiden som varit och tiden som komma ska. Men visst är det underbart att min lilla flicka har förlovat sig.
 
Bye
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0