Skåpshandtagen på plats

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Industrialismens fattigdom

Ahhhh, äntligen har jag möjligheten att tvätta kläder igen, och tro mig, det har jag gjort. Två maskiner hänger nu på tork och jag är nöjd som bara jag kan bli. Det är sorgligt egentligen, att jag själv är så beroende av en tvättmaskin, det är ju inte så att jag behöver den. Jag har ju bevisat att jag klarar mig långa tider utan den, det måste vara min lata sida som påminner mig om att jag promp behöver en tvättmaskin. En maskin tvätt tar ca 1- 1½ timme att tvättas (beroende på vilken tvättinställning jag ställer in och vill det sig riktigt illa så kan en maskin tvätt ta 2 ½ timme), en tvätt i badkar tar ca 2-2½ timme. Det är en timma som skiljer dessa tvättmetoder åt. Och förutom min egen lathet så kan jag rent principiellt tvätta i badkar 2 ggr i veckan, för fler gånger än så behövs ju inte. Vi ska nog inte diskutera vattenförbrukningen, att tvätta i badkar tar mycket vatten i anspråk. Kan det vara så att vara utan tvättmaskin idag ses som industrialismens fattigdom?
 
Bye

Bilservice och lassarettbesök

Igår var jag i Kalmar för att lämna min bil på service. Under tiden de servade min bil fick jag låna en citroen cactus, det var ju en intressant bil, inte att den på något sätt var något större fel att köra den men den kändes väldig B. Det fanns två skärmar (felplacerade enligt mig) den ena visade då vanlig info som bensin, lyse, hastiget m.m. den andra var för radio, fläkt, ac m.m. Det var i princip det enda som var något att kunna skryta över, i övrigt var bilen väldigt sparsamt inrett, det kändes som de hade försökt att göra något pampigt med saker de hittat på skroten. Här poserar sonen framför bilen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte till lassarettet i Kalmar, där skulle vi träffa dotter och käka lunch. Restaurangen på lassarettet hade mycket att välja på och det såg jättegott ut, Det blev potatisbullar för mig, de serverade även biff m. lök som sonen tog (kunde inte ta det själv eftersom jag är lite känslig mot lök), sonens sambo tog samma och min fina dotter tog vegetarisk lasangne. Undrar om patienter få lika god mat som resturangen serverar? :) Självklart fick vi se dotters arbetsplats, där hon sitter och skriver diktat från läkare. 
  
 
 
 
 
Bye

Äntligen

 
Äntligen har väggarna i tvättstugan kommit på plats. Bården är dock kvar men jag kommer att kunna skruva upp skåpen på plats och bara det är helt underbart, nu ser jag ljuset i tunneln, det är nästan så jag blir lite blödig bara att tänka på det. 
 
Bye
 
 

Det är ganska otrevliga tankar.

Cancer, det oroar mig bara ordet. Jag har fått någon typ av noja där jag vissa dagar får funderingar på om min nästa cigarett kommer att vara den som utlöser just det. Jag studerar min hy och ser med blotta förskräckelsen hur glåmig jag egentligen är. Min kropp är inte så flexibel som jag önskar, och min energinivå är ganska dålig överlag. Dessa uppenbarelser och tankar får mig att bli arg på mig själv. Jag är ju dock den enda som kan förändra detta, så varför gör jag det inte?
 
Bye

Klockan 04:16

Är som en osalig ande, snurrar runt i sängen, gnisslar tänder och springer på toa stup i ett. Ja, så kan man sammanfatta min natt. Vet inte varför jag blir som en båtpropeller vissa nätter men det är otroligt irriterande när jag vet att jag måste sova. Jag skyller lite på renoveringen och problemet med tvätten just nu, det är inte alltid så lätt att planera in eftersom jag nu själv inte har någon inkopplad tvättmaskin än. Lite tur har jag ändå för min syster frågade igår om jag behövde låna en tvättmaskin, awesome :)
 
Här kommer en bild på min NYA tvättmaskin, som väntar tålmodigt på att bli inkopplad i min tvättstuga. :)
 
Bye
 

RSS 2.0