Har man inte att göra så ser man till att man får

Idag klev jag upp 05:00, kunde inte somna om. Halv nio drar son och jag till Västervik. Där inhandlar vi tält, sovsäck och stormkök (ska på hojrocken ju) och sonen ska till Öland under midsommar helgen. Vi hade lite ärenden där och efter vi käkat på Corner så styr vi bilen hem. Huvudvärken sätter in och sömnen gör sig tillkänna med råge. Sonen håller låda så jag klarar av att hålla mig vaken till jag kom hem efter att jag släppt av honom på jobbet innan. Väl hemma så dyker jag ner i säng och sover ca 1½ timme. 
 
Gräsklippning blev det efter skönhetssömnen och även motorcykeln fick en dusch med tillhörande tvätt och vaxning, så nu är den fin tills jag ska ha den imorgon, dels till jobbet men också ta en sväng ner till fordonsträffen som är på onsdagar.
 
Skohyllan är snart färdig och den blir ganska schysst för att vara ett hemmabygge, lägger ut en bild senare.
 
Bye
 
 

Snart så är jag där...

Nu är det inte långt kvar till semstern börjar för mig. Det här året blir det ganska mycket farande lite här och där. Första resan går av stapeln inom några veckor. Då ska barnen och jag ta en tur till Tyskland. Jag fyller 100/2 i år och ska då ha ett litet kalas, men det krävs ju att jag kan bjuda på något glas vin eller två. Så Tyskland fick det bli.
 
I övrigt är det inplanerat ett par dagar med en kär vän i Västervik, då mc-rocken går av stapeln. Jag har av många olika skäl inte lyckats att åka på denna rock under några år, men i år så var gudarna med mig och jag ska nu äntligen gå på denna tillställning, awesome :)
 
Blå Jungfrun står också på min agenda för i år. Jag har bott så att jag mer eller mindre har sett blå jungfrun varje gång jag åker till stan, men ändå så har jag aldrig varit där. Nu ska det bli ändring på det.
 
Självklart har jag planerat in Göteborgs botaniska trädgård. Jag var där för ca 5-6 år sen och har längtat dit mångar gånger efter det. Så denna semester blir det även en tur dit för att njuta i fulla drag många timmar. Härligt.
 
Bye

Min stora pojke....

I tisdags fyllde min lilla kille 22 år, det blev dock inte något firande av honom från mig den dagen, men dagen efter hade vi mor och son tid. Vi tog en liten tur till O-hamn för att köpa tum-ring samt en stress-ring, när vi ändå höll på så införskaffade vi en liten halskedja - så nu är han så fiiiiin. Vi hoppade in på Nilsson för en liten fika innan turen bar av till Kalmar. Där hittade vi den efterlängtade "musen" som sonen pratat om hur länge som helst. Mediamarket hade själva höljet kvar för den sista spelmusen hade precis blivit stulen så vi drog iväg till Netonnet och köpte den där istället. Med en lyckligt leende son, så gick vi och åt buffé på kopparslagen. Summan var en underbar dag av kvalitetstid med son, det kan göra vilken mamma som helst glad och i det här fallet, en mycket lycklig mamma.
 
Bye

RSS 2.0