Oj, nu var det ett tag sen!

Det var ett bra tag sen jag skrev här på bloggen, ska tilläggas att allt har varit upp och nervänt, mitt fokus har jag inte hittat och inte nog med det har jag mer eller mindre tappat bort mig själv i allt kaos jag har genomgått. Förhoppningsvis efter allt detta ska jag väl ha lärt mig något av denna erfarenhet. "Man lär så länge man lever", är ett bra talesätt som jag håller med om just nu, men ibland är läxan svår att se för det är så mycket annat som skymmer den.
 
Ska nu berätta att jag och kronprinsen ännu en gång inte har någon kontakt. Han tog sitt pick och pack och stack. Jag vet inte vad den mannen vill egentligen, troligtvis samma som jag men med en annan människa, suck. Nåväl, jag har nu återigen bestämt mig för att vara tillsamman med mig själv. Jag finner ingen bättre än det och åldern spelar en stor roll i såna här sammanhang, inte att det är ålderskillnader utan att man är satt i sina rutiner och vanor så himla hårt och har svårt att släppa dom. Så nog pratat om detta. Nu går vi vidare, hur eller hur.
 
Gick och köpte mig en bil för ca 3 veckor sedan, en citroen DS4 årsmodell 2012 men den "reggades" inte förrän i oktober förra året, lite av lyxmodellen, den har så mycket finesser att jag knappt vågar att peta på en knapp utan att först läsa bruksanvisningen på x antal sidor för varje jäkla knapp som finns. Den är himla skön att köra och bensinsnål till hundra (jämfört med min gamla ford). Tillfället uppdagade sig och jag kunde inte backa på denna bil, avsikten var från början att jag bara skulle "titta runt" lite på vad som fanns på bilmarknaden, sen provkörde jag denna bilen och självklart blev jag lite förälskad i den. Så nu har jag köpt den.
 
Igår var jag i trädgården och började att vårrensa i mina land, åhhh, det är så underbart att gå omkring och styra lite i trädgården när solen lyser och fåglarna kvittrar. Idag håller jag på att tvätta bilen, har precis dammsugit den och ska nu till och tvätta av den lite. Jag har ju införskaffat en högtryckstvätt och tänkte att jag skulle ge mig på den och testa den. Efter biltvätt är det trädgården som ska rensas lite till och finns tid och solen fortfarande lyser så blir det nog en sväng med mc:n också. Så detta var en ganska simpel utläggning av vad som har hänt och händer hos mig. Vill inte skriva mer ingående än så eftersom då skulle jag bli sittandes här resten av dagen för att förklara vad som händer och har hänt. Det pallar jag inte.
 
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0