Snabb uppdatering...

Vecka 5 var jag i London med arbetskamrater. Klockan 04:00 gick bussen som skulle ta oss till flyget i Kalmar. Men lite resfeber så funkar det att gå upp den tiden med. Ska erkänna att sova var inget jag gjorde natten innan vi skulle åka iväg. Efter det bar det av med flyg upp till Stockholm för att stressa iväg till nästa flygplan som skulle flyga oss ända till London. Alla var på gott humör och ingen var för trött när vi landade i Heathrow, där väntade även en buss med privat guide och sen bar det av till Londons alla ställen både berömda och mindre berömda ställen. Sent på torsdagseftermiddagen kom vi till hotellet och checkade in. På fredagen startade dagen tidigt med mer guidad tur av London (ska man se hela London via buss och guide så tror jag man får åka runt några dagar). Vi hade flertal stopp på vägen där vi besökte olika butiker och fick även se upplägget de hade i London, kul. Självklart fick vi även se det berömda madame Tussauds - åååhh, det var så fint och spännande med alla stjärnor som fanns och det togs en del bilder där. I slutet fick vi även uppleva en film i 4D, det kan jag ju säga att det var en upplevelse som jag aldrig varit med om förrut. Man kände fysiskt allt som hände på filmen - hujeda vad chockad jag var. 
En av dagarna var det shoppingdag och då var det shoppa loss mellan 9 på morgonen till 5 på eftermiddagen och inte nog med det så hade vi under den tiden inte hunnit en hel gata med affärer d v s Oxfordstreet - det finns så mycket butiker så ska man gå igenom alla butiker bara på den gatan så får man nog boka in sig ett par dagar bara för det. Lite "dirty dancing" på en teater fick vi också uppleva och det var som att hamna i 80-talet igen - ååhh, jag tror jag blev kär igen ;)
Söndag var det hemfärd och vi var åter hemma vid 18-tiden ungefär. Det var en undebar resa fylld med upplevelser och intryck så det räcker för en livstid. Nu vill jag själv förändra hela min arbetsplats med alla ideér som jag fick under denna resa - härligt.
Lite bilder är inte helt fel, håll till godo.
 
Bye
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0