Midsommarafton 2013

Glad midsommar på er. Som sagt jag har inget större planerat utan jag åker väl hem till syster eller hem till en kompis senare ikväll och firar midsommar. Det är ganska tragiskt egentligen, att nu vänder det. Dagarna blir från och med idag liten uns kortare än dagen innan. Fast å andra sidan utnyttjar man kanske inte hela dagsljuset som det är ändå, vem fan orkar hålla låda till tolv på natten (då det faktiskt fortfarande är ljust) om man ska upp och jobba eller upp av andra skäl. Det perfekta vore väl att solen går upp kl fem på morgonen och ner kl tio på kvällen varje dag året om.
 
Igår städade jag lite (dammsugning och torka golv) för att få ha det lite fint ändå på midsommarafton. Sen drog jag in till stan (systemet) och maxi för att handla lite. Det var precis packat med folk inne på maxi. Så jag kan lugnt påstå att gå där och strö-handla var inget jag skulle uppskatta en sådan dag, utan det blev att rafsa åt sig en påse och handla det absolut nödvändigaste och sen ut igen. 
 
Mitt akvarium började läcka vatten häromdagen och själklart ringer jag mitt försäkringsbolag. Så dom skickar några fuktighetsspecialister hit på måndag och mäter lite och behövs det så sätter det in en tork som ska stå och gå. Jag själv tog bort golvlisten och drog upp en liten bit av plastmattan för att få den luft som finns att cirkulera och få det torrt. Ändå tur att det hände sommartid, för nu kan jag ju ändå har dörren öppen mycket och på så vis blir det ju ännu mer luftcirkulation. Hoppas bara att trossbotten inte tagit skada. Håll tummarna för mig. Nu blir det mera kaffe.
 
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0