Som ett torkat russin

Ungefär så känner jag mig just nu. Har kommit hem från jobbet och väntar på att maten ska bli färdig i ugnen. Det har varit full ös på jobbet så det har inte varit många sekunder som jag fått hämta andan för att sekunden senare köra non-stop ungefär 1 timme till. Visst är det kul på jobbet men dagar som idag känns det inte så kul när man är långt ifrån tillräcklig hur mycket man än vill.
 
Jag har tänt ljus och värmeljus i hela huset och känner den "goa" värmen sprider sig sakta men säkert. Adventsljusstakarna åkte fram i måndagskväll och nu är det bara tvättstugan kvar att storstäda, med det menas ju "min storstädning" som innefattar allt utom vanlig städning som damsugning och golvtorkning, det görs som sista grej innan allt är helt klart för julpynt i hela huset. Så skåp, lådor, garderober och andra skrymslen och vrår som finns - städas ut och allt som inte använts under året slängs i soporna. Jag bara älskar när julstädningen är gjord, för då vet jag att det som finns är det jag använder och inget onödigt tar vare sig plats eller utrymme - lööv it.
 
Igår var en bra dag, jag var på lunch med ett par kollegor från jobbet och senare på kvällen var jag på möte. Efter mötet blev det en snabb-handling på Maxi för att inhandla till lussebak som jag dessutom gjorde när jag väl kom hem. Så ungefär halv tolv igår kväll var sista plåten med lussebullar uttagna ur ugnen och sen blev det sova för hela slanten.
 
De här lyktorna köpte jag idag, snygga eller hur?
 
Bye
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Martina

De var jättefina mamma!

2013-12-05 @ 04:57:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0