Denna dag

Fast egentligen så var det igår. I förrgår ringer jobbet och frågar om jag kan jobba 07:45 - 17:00, självklart. Men vem tar då min tid 14:00 - 22:30? Det löser vi imorgon. Jaha, så det var och masa sig ur sängen - som vanligt lika vigt som en flodhäst på land - sätta på "java", duscha och försöka få kroppens alla delar att åtminstone försöka att samarbeta på ett schysst sätt. Sonen dyker upp hemma vid ca 06:00, har varit i stan och skulle sova hos tjejen men hon snodde täcket hela tiden så han blev irriterad och åkte hem för att sova, home sweet home. Packar ihop mina pinaler och drar iväg.

Väl på jobbet så flyter det på med kaos för att kryddas lite med mera kaos. En ganska vanlig fredag alltså, nästan. Det var skolavslutning, fint väder - relativt - och fredag. Kunder handlar som om de hade samma ekonomi som Warren Buffet? (jag tror det stavas så). På förmiddagen träffar jag Anette och erbjuder mig att vara kvar mitt skift också om de får problem att hitta folk, så länge jag fick en rimlig rast (1 timme) någon gång på kvällen. Mycket riktigt, folket gick inte att uppbringa så jag stannade snällt kvar. Vid lunch ungefär känner jag att jag har ca 100 saker att hinna med för att bli klar för morgondagens personal, men som ett under och helt fantastiska medarbetare som jobbar och står i för kung och fosterland, så lyckas jag med ganska små marginaler att bli färdig med allt som skulle göras och samtidigt hade hyfsad kontroll på flödet av kunder i kassa. Kan lugnt säga att jag är dock väldigt stolt över min prestation igår. Hjärnan kan liknas att åka vattenskidor på sirap, för segare aktivitet "där uppe" får man leta efter.
Väl hemma så hann jag i princip, ta av mig skorna, borsta tänderna och klä av mig, har dock inget minne hur jag fick av mig strumporna, troligtvis hade min hjärna somnat då.

Så idag sov jag till 10. Väldigt ovanligt för att vara mig. Så nu sitter jag här och dricker kaffe och berättar årets mest ointressanta händelse för alla utom mig.

Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0